dimecres, 2 d’octubre del 2013

LES GRANS VEUS DEL JAZZ (CONFERÈNCIA-CONCERT)



Lloc i data: Sala d'Actes de la Biblioteca Vallcarca i els Penitents - M. Antonieta Cot, al Passeig de Vall d'Hebron, 65 de Barcelona. Dia 1 d'octubre 2013 a les 19 hores.

Aquesta conferència-concert va ser protagonitzada per la cantant Laia Cagigal, acompanyada a la guitarra per Publio Delgado.

Una hora i un quart dedicat a cantar, molt bé per cert, precioses cançons de jazz. Entre cançó i cançó, la Laia explicava coses sobre l'origen i el contingut de la mateixa, els seus intèrprets, donant dades històriques i biogràfiques interessantíssimes. Des de Louis Amstrong a Diana Krall, passant per Nat King Cole, Ella Fitgerald o Billie Holiday.

La cultura musical i la qualitat interpretativa d'aquesta jove artista va ser premiada amb molts aplaudiments, que ella va recompensar afegint una cançó més al repertori original que tenia previst.


2 comentaris:

  1. Me'n alegro de que estés bé la cosa del jazz.
    Fa poc vaig fer una comferència-audició conjuntament amb un amic, sobre la historia del jazz. Pensàvem que "punxaríem", però qué va, allà on vas et trobes que hi vé més gent de l'esperada. Encara hi hà gent com vosaltres interessada en coses. És d'agrair.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres; això s'avisa. No me l'haguera perdut. A veure si la propera que feu me la fas saber.
      En aquesta que comento, també hi havia bastant de públic que vam seguir sense perdre'ns detall tot el que es va dir i interpretar.

      Elimina