diumenge, 28 d’agost del 2016

CAP ON VA L'ECONOMIA?


L'economista David Vergara, que té un currículum brillant, sobretot pels càrrecs que ha tingut en l'àmbit econòmic públic i privat, va oferir aquesta conferència al Palau Macaya de Barcelona, dies abans del referèndum sobre el Brexit.

Va parlar de tots els paràmetres que juguen en la macroeconomia (PIB, dèficit públic i privat, deute, tipus d'interès, política monetària, mercats financers, preu de les matèries primeres, productivitat, taxa d'atur, etc. ) i això a nivell mundial.

Les xifres i comentaris es van centrar en les tres àrees geogràfiques que representen els 2/3 de l'activitat econòmica del planeta (EUA, Xina i Europa).

Se'm fa molt difícil resumir tantes dades i matisos, però crec que escoltar i intentar estar al dia de què en definitiva marca el nivell de vida de la gent és realment interessant. I quan dic nivell de vida vull dir també
 desigualtats, guerres i injustícies.

Per això, poso l'enllaç on es pot assistir virtualment a aquesta conferència. Són 48 minuts d'una master class sobre l'anàlisi de l'economia feta per un professional molt ben informat.

Clic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada